Werkwijze

In een informele, vertrouwelijke sfeer wordt samen met de cliënt achterhaald waar interesses liggen en waar hij of zij enthousiast over raakt. Een flinke dosis luchtigheid en humor relativeren zware zaken en maken ze leefbaar. De werkwijze is bij voorkeur oplossingsgericht: kijken naar wat goed gaat en dit verder uitbouwen.

Miranda Adams houdt van een no-nonsense aanpak, is open en geeft vertrouwen. Als de cliënt zich op zijn gemak voelt kan hij vertrouwen terug geven en durft hij ook open te zijn. Door een goede samenwerking ontstaat enthousiasme en schwung. Mensen komen in beweging. De intensiteit van het contact is hoog; afhankelijk van de situatie één maal per week een gesprek aan tafel. Ook is er telefonisch – of e-mail contact.

Deze factoren, samen met een volledige inzet en een actieve houding, bepalen in hoge mate het succes van een traject. Via gesprekken en huiswerkopdrachten begeleidt Miranda Adams de cliënt. Daar geeft zij de voorkeur aan. Toch zijn er cliënten die meer nodig hebben. Of iets anders nodig hebben. Daarom is het bedrijf een aantal samenwerkingsverbanden aangegaan.