Samenwerkingsverbanden

Voor die situaties waarbij wat meer nodig is dan alleen gespreksvoering is Miranda Adams een aantal samenwerkingsverbanden aangegaan met gespecialiseerde coaches en therapeuten. Zo kan extra ondersteuning worden geboden op het gebied van faalangstreductie, vergroten zelfvertrouwen, presentatie, in beweging komen.

Het bedrijf heeft zich sinds kort verbonden aan ESBAO, Arbeidsdeskundige Dienstverlening. Gezamenlijk vormen zij een ijzersterk team in de uitvoering van spoor 2 trajecten voor profit - en non profit organisaties.

Verder is Miranda Adams Begeleiding in Werk al ruim 8 jaar een netwerkpartner van IDplein, een project- en adviesbureau op het gebied van wonen, werken, welzijn. IDplein werkt met een breed landelijk netwerk van 120 deskundige, zelfstandige coaches om zo de kleinschalige aanpak ook op grote schaal te kunnen aanbieden. IDplein is aangesloten bij het Q-search netwerk. Via dit netwerk is er toegang tot een groot aantal vacatures van werving & selectiebureau´s in Nederland.